Medlemsvilkår

Takk for at du er medlem av Torgkvartalets kundeklubb!

Medlemskommunikasjon er gratis og foregår primært via sms.

Personopplysninger som hentes ut er navn, postnummer, kjønn og fødselsår. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Torgkvartalets kundeklubb til å sende deg kampanjetilbud via mobil. Opplysningene om deg registreres og benyttes for å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer.

Der data også går innom tredjepart, for eksempel ved gjennomføring av spill/konkurranser, lagres ikke medlemsopplysninger hos tredjepart. Tredjepart har heller ikke rettigheter til innsyn i eller mulighet til benytte slike opplysninger.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du har et kunde- eller medlemsforhold til Torgkvartalets kundeklubb eller så lenge som det foreskrives i loven. Ved utmelding vil vi slette alle personopplysninger om deg. Utmelding kan gjøres via våre nettsider.